Wat kan Tol Coating betekenen voor straatmeubilair?

Wil je producten zoals speeltoestellen, verlichting en straatmeubels beschermen en verfraaien? Dat is niet geheel onbelangrijk, want deze worden voortdurend blootgesteld aan het weer, intensief gebruik en stedelijke vervuiling. Het is van groot belang dat deze producten niet alleen functioneel en veilig zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk blijven over de jaren. Wij bieden gespecialiseerde oppervlaktebehandelingen die jouw straatmeubilair beschermen en verfraaien, waardoor ze langer meegaan.

Wanneer je kiest voor Tol Coating zijn je metaal- en staalproducten in de meest vakkundige handen.

Alle diensten

Waarom kiezen voor Tol Coating?

Wij weten hoe belangrijk het onderhoud is voor straatmeubilair. Daarom zijn onze behandelingen specifiek ontworpen om aan de hoge eisen van duurzaamheid, veiligheid en esthetiek te voldoen. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat jouw straatmeubilair bestand is tegen de elementen en intensief gebruik, terwijl het tegelijkertijd een positieve bijdrage levert aan het uiterlijk van het product.

Verder zorgt onze focus op automatisering voor kortere doorlooptijden, scherpe prijzen en flexibiliteit. Dankzij onze nieuwste apparatuur kunnen wij aan elke wens voldoen en de hoogste kwaliteit garanderen. Wij waarborgen de levensduur en esthetiek van jouw producten.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals het type materiaal, de grootte van het project en de gewenste afwerking. Bij Tol Coating streven we naar volledige ontzorging en gaan we net dat stapje verder om aan jouw wensen te voldoen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe wij jouw metalen oppervlakken kunnen transformeren!

Onze projecten

Veelgestelde vragen over kleinmetalen en interieur

Hoe lang duren de processen?

Is het transport in eigen beheer?

Wat zijn de kosten?

Staat er een garantie op de behandeling?

Bekijk hier onze brochure en ontdek alle toepassingen!