Wat kan Tol Coating betekenen binnen de offshore-industrie?

In de veeleisende offshore-industrie worden materialen blootgesteld aan de meest extreme omstandigheden. Hierbij is het essentieel dat jouw materiaal, zoals pompframes, werkbakken en hijsmateriaal, niet alleen functioneel is, maar ook bestand is tegen corrosie en slijtage. Wij hebben de expertise en technologie in huis om jouw offshore materialen te voorzien van de best mogelijke bescherming, waardoor hun levensduur aanzienlijk wordt verlengd.

Wanneer je kiest voor Tol Coating zijn je metaal- en staalproducten in de meest vakkundige handen.

Alle diensten

Waarom kiezen voor Tol Coating?

Wij begrijpen de uitdagingen waar de offshore sector mee te maken heeft. Onze diensten zijn ontworpen om jouw apparatuur te beschermen tegen de meest veeleisende omstandigheden, waardoor de veiligheid en betrouwbaarheid op lange termijn worden gewaarborgd. Met onze expertise en toewijding aan kwaliteit zorgen we ervoor dat jouw offshore materialen geoptimaliseerd worden voor duurzaamheid en prestatie.

Verder zorgt onze focus op automatisering voor kortere doorlooptijden, scherpe prijzen en flexibiliteit. Dankzij onze nieuwste apparatuur kunnen wij aan elke wens voldoen en de hoogste kwaliteit garanderen. Wij waarborgen de levensduur en esthetiek van jouw producten.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals het type materiaal, de grootte van het project en de gewenste afwerking. Bij Tol Coating streven we naar volledige ontzorging en gaan we net dat stapje verder om aan jouw wensen te voldoen. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe wij jouw metalen oppervlakken kunnen transformeren!

Onze projecten

Veelgestelde vragen binnen de offshore-industrie?

Hoe lang duren de processen?

Is het transport in eigen beheer?

Wat zijn de kosten?

Staat er een garantie op de behandeling?

Bekijk hier onze brochure en ontdek alle toepassingen!