De passie voor oppervlakte behandelingen zit in ons DNA! Oom ‘Piet Roest ‘was een metaal conservering specialist in hart en nieren. Hij werkte vooral aan grote metaalconstructies en balkstaal. Zijn passie voor het vak was toentertijd al uniek in Nederland.

Eigenaar Daan en Jay-Richi Tol kwamen als kind bij hem kijken en vonden het geweldig om hem bezig te zien. Toen ‘Ome Piet’ in 2010 met pensioen ging, heeft Daan het stokje overgenomen. Later heeft Jay-Richi het team van Tol Coating versterkt. De gebroeders Tol zorgen voor de dagelijkse leiding van Tol Coating. De passie van ‘Ome Piet’ is ook tegenwoordig nog altijd een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur.

‘Toewijding is de sleutel tot ons succes’

Het Team van Tol Coating is jong, innovatief en enthousiast met specialisten in alle aspecten van oppervlaktebehandelingen. Dankzij onze expertise kunnen we snel en accuraat reageren op de vragen en behoefte van onze klanten.

Wat Tol Coating vooral uniek maakt, is onze aandacht voor de details. We gaan altijd net even verder om ervoor te zorgen dat onze klanten volledig ontzorgd worden. Of het nu gaat om het verkrijgen van een specifiek coating om aan de klant wens te voldoen, of het op maat maken van een behandeling van een uniek product.

Leverbetrouwbaarheid is een topprioriteit voor Tol Coating. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om op tijd te leveren. Daarom streven wij er altijd naar om onze beloften na te komen.

Dankzij onze flexibiliteit en efficiënte werkwijze kunnen we altijd snel schakelen als er last-minute wijzigingen of spoedopdrachten binnenkomen. We blijven daarnaast altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren. We zijn er van overtuigd dat onze sterke toewijding de sleutel is tot ons succes. Wij koesteren dit dan ook als een essentieel onderdeel van de bedrijfscultuur.

‘Wij begrijpen hoe belangrijk tijdige levering is’

Geautomatiseerde planning en kwaliteitsbewaking

Dankzij onze state-of-the-art apparatuur kunnen wij de lat zeer hoog leggen. Ons gehele proces is waar mogelijk geautomatiseerd, waardoor fouten vrijwel uitgesloten zijn. Daarbovenop zijn we continu op zoek naar innovaties en stellen wij hogen eisen aan ons personeel. Tol Coating beschikt over een eigen vrachtwagen met laadklep en schuifzeilen. Onze strakke planning zorgt vervolgens voor een perfecte aflevering op de afgesproken datum, tijd en locatie!