Poedercoaten

Wij poedercoaten metalen voorwerpen ter bescherming tegen corrosie of voor decoratieve doeleinden. Geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en metalen als RVS, aluminium, staal en messing.

Wat is poederoaten?

Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij een coating – een soort verf in poedervorm – wordt aangebracht op metalen voorwerpen. Bij verhitting in een oven smelt de poedercoating en vormt het een sterke, beschermende laag over het gehele oppervlak. Wij hebben dit proces geperfectioneerd, wat resulteert in een duurzame, uniforme en esthetisch aantrekkelijke afwerking.

Waarom laten poedercoaten door een specialist?

Wij gaan verder dan standaard coatings. Doordat we alles in eigen huis hebben, zijn we heel flexibel en realiseren we kortere doorlooptijden. Ons uitgebreide kleurenpalet varieert van RAL-kleuren tot unieke tinten met verschillende glans- en structuureffecten. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om uw producten een persoonlijke en professionele touch te geven. Verder garanderen wij dat uw producten langdurig bestand zijn tegen weersinvloeden. Wij gaan altijd een stapje verder om samen met u te komen tot de optimale behandeling voor de bescherming en verfraaiing van uw producten.

De voordelen van poedercoaten bij Tol Coating

Bij ons is poedercoating meer dan een laagje verf. Het is een investering in de kwaliteit van uw producten. Hier een aantal voordelen op een rijtje:

  • Een breed toepasbare bescherming voor diverse metalen
  • Bescherming tegen corrosie, slijtage  en UV-straling
  • Een uitgebreid kleurenpalet en afwerkingen voor een eigen identiteit
  • Onze coatings zijn snel en gemakkelijk te reinigen, wat bijdraagt aan de hygiëne van uw product
  • Wij denken met u mee om tot de beste oplossing te komen
  • Transport in eigen beheer

 

Wat zijn de kosten van poedercoaten?

De kosten van het poedercoaten zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals het type materiaal, de grootte van het project en de gewenste afwerking.

Bij Tol Coating streven we naar volledige ontzorging en gaan we net dat stapje verder om aan uw wensen te voldoen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.