Glasparelen

Wij verfijnen metalen oppervlakken voor een langere levensduur en een stralende afwerking!

Wat is glasparelen?

Glasparelen is een verfijnde en efficiënte oppervlaktebehandelingstechniek waarbij kleine glazen bolletjes, de zogenaamde glasparels, met behulp van perslucht op een oppervlak worden gestraald.

Het doel van deze techniek is drieledig: het reinigt het oppervlak, maakt het gladder en voorziet het van een uniforme, matte afwerking. Onze techniek is geschikt voor non-ferro metalen zoals roestvrij staal (RVS), aluminium en koper. Hierbij is het behoud van het oppervlak essentieel is om corrosie en slijtage te voorkomen. Glasparelstralen draagt daarnaast bij aan de levensduur van uw producten.

Waarom kiezen voor glasparelen bij een specialist?

Wij zetten ons in om samen met u de optimale behandeling te vinden voor het beschermen en verfraaien van uw producten. Onze focus op automatisering zorgt voor kortere doorlooptijden, scherpe prijzen en flexibiliteit. Verder maken we gebruik van de nieuwste apparatuur, waardoor wij aan elke wens kunnen voldoen én de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Of u nu op zoek bent naar een manier om corrosie tegen te gaan, de levensduur van uw producten te verlengen of simpelweg een stralende afwerking wil bereiken, wij hebben de oplossing.

De voordelen van glasparelen bij Tol Coating

Glasparelen biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere oppervlaktebehandelingen:

  • Hygiënische ondergrond dankzij lage ruwheid
  • Fraaie uitstraling
  • Geschikt voor diverse materialen, waaronder kunststoffen, RVS, brons en aluminium
  • Snel en gemakkelijk te reinigen
  • Verharding van het oppervlak
  • Uiterst geschikt voor producten in de voedingsindustrie en medische wereld
  • Wij denken met u mee om tot de beste oplossing te komen
  • Transport in eigen beheer

 

Wat zijn de kosten van glasparelen?

De kosten van glasparelen zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals het type materiaal, de grootte van het project en de gewenste afwerking.

Bij Tol Coating streven we naar volledige ontzorging en gaan we net dat stapje verder om aan uw wensen te voldoen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.